Sunday, April 17, 2011

KISAH SANG KANCIL DENGAN BUAYA YANG BODOH

Salam...

Agak lama juga aku x post entri baru kan...so kali ni aku nak share lagi tentang citer kartun time aku kekecik dulu...camne citenye??? ha.. cecite...

Katun kali ni watak utama mesti le kancil ye dak..ala kalo kome ingat le time tu kancil suruh semua buaya berkumpul dalam sungai sebab dia nak ke seberang makan buah...tapi sebab ikan dah pesan dalam sungai ada buaya jadi dia cari akal..

Paling aku suka bila buaya cakap..." apa takde la makanan???"

Hahahaha..sian buaya..tapi kancil pun kecewa gak akhirnya sebab bila dia sampai seberang buah sume dah kena makan dengan monyet...

P/s : moral of the story, jangan menipu orang lain kerana kita juga akan kerugian...

Jom layan katun ni...
  video

0 comments:

RADIO KARAT


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

SAPE YANG KOMEN

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails