Sunday, July 24, 2011

PAK BALIK PAK BUBUR PISANG DAH MASAK...

Salam...

Actually aku xde entri menarik pun just tadi terdengar lagu lama ni pasal bubur pisang...so aku pun cari la lagu ni kat internet dan share kan dengan korang out there..hope enjoy this song..

Banyak pengajaran dalam lagu ni..kalau kita dengar bebetul tapi kalau orang yang tak faham orang anggap lagu ni kelakar...

video
Harap dapat muhasabah diri kita bila dengar lagu ni...

0 comments:

RADIO KARAT


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

SAPE YANG KOMEN

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails